Tekstgrootte: Voorkeuren

Vrijwilligerswerk

Voor Klimmendaal werken veel vrijwilligers die een belangrijke aanvulling leveren op de professionele zorg. Vrijwilligers zijn actief op onze locatie op de Anhnemseweg in Apeldoorn. Zij worden door ons dan ook zeer gewaardeerd. Werkzaamheden die verricht worden door vrijwilligers zijn onder andere:

  • gastvrouw/gastheer zijn voor patiënten en bezoek
  • koffie/thee schenken
  • ondersteunen bij activiteiten
  • een luisterend oor bieden

De vrijwilligers worden op verschillende dagdelen op maandag tot en met zondag ingezet.

Ook u bent van harte welkom! 

Vrijwilliger worden?
Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Klimmendaal? Of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinatoren op telefoonnummer (055) 538 27 00 of via vrijwilligers@klimmendaal.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook