Tekstgrootte: Voorkeuren

Stage en opleiding

Klimmendaal biedt jaarlijks stageplaatsen aan voor uiteenlopende studierichtingen. Veelal zijn dit HBO-stages voor de opleidingen Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie, HBO-V en Calo. Soms is er ruimte voor andere stages op MBO-, HBO of WO-niveau. Denk hierbij aan stages voor opleidingen in de facilitaire dienstverlening, verpleging, orthopedagogiek, psychologie of het medisch secretariaat.

Binnen Klimmendaal worden geen maatschappelijke stages of snuffelstages aangeboden. Ook zijn er geen mogelijkheden voor leer-werkplaatsen vanuit een BBL-opleiding verpleging.

Hoe kun je stagelopen bij Klimmendaal?
Er zijn verschillende manieren om aan een stageplek te komen bij Klimmendaal.

  • Via een stagecoördinator van de opleiding. Klimmendaal heeft afspraken met verschillende HBO- en MBO-opleidingen in de regio. De sollicitaties voor een stageplaats via een van deze opleidingen lopen via het stagebureau van de betreffende school. Neem contact op met de stagecoördinator van jouw school om meer te weten over de stagemogelijkheden van jouw specifieke opleiding bij Klimmendaal.
  • Via een vacature voor overigens stages. Stageplekken waarover geen afspraken zijn gemaakt met opleidingsinstituten, zijn te vinden op onze vacaturepagina. Ben je geïnteresseerd in één van de openstaande stagevacatures, stuur dan een mail met CV en motivatie aan de stagebegeleider die in de desbetreffende vacature staat vermeld.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook