Tekstgrootte: Voorkeuren

Personeelsbeleid

Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele omgeving. Samen met het gehele team zorgt u voor de juiste behandeling op de juiste plaats. Alle medewerkers binnen ons revalidatiecentrum zijn een onmisbare schakel in het revalidatieproces. Iedereen binnen dit proces is even belangrijk en waardevol. Bekijk hier het huidige organogram van Klimmendaal.

Klimmendaal heeft een bijzondere kijk op haar medewerkers. Wij houden rekening met ontwikkelingen op het gebied van (revalidatiegeneeskundige) zorg die voor onze medewerkers van belang zijn. Scholing en ontwikkeling staan daarom hoog in het vaandel. Daarnaast vragen we onze medewerkers hun verantwoordelijkheid te nemen en met enthousiasme hun steentje bij te dragen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook