Tekstgrootte: Voorkeuren

Fysiotherapeut

Fysiotherapie heeft als doel het motorisch functioneren van de patiënt te verbeteren of te herstellen. Stap voor stap tracht de fysiotherapeut de lichamelijke mogelijkheden te vergroten door middel van aangepaste behandelvormen. De oefentherapie neemt gedurende de gehele behandeling een belangrijke plaats in. De therapie wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven. Ook kan de patiënt in overleg met de therapeut zelfstandig oefenen. De fysiotherapeut werkt op adequaat ingerichte oefenlocaties, waaronder een zwembad, sportzaal en fitnessruimte.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook