Tekstgrootte: Voorkeuren

Bewegingsagoog

Bewegingsagogen hebben sport en bewegen als doel. Zij zorgen dat de patiënt tijdens de behandeling binnen Klimmendaal zicht krijgt op mogelijkheden en onmogelijkheden om te sporten. Het doel hiervan is dat de patiënt ook na ontslag aan sport en/of bewegingsactiviteiten kan deelnemen. Niet alleen als vorm van zinvolle tijdsbesteding, maar ook om hem een mogelijkheid te bieden om de fysieke conditie in stand te houden en te participeren binnen een sociaal netwerk. Het belangrijkste doel van de bewegingsagoog is de patiënt te stimuleren na de revalidatieperiode een actieve leefstijl in stand te houden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook