Tekstgrootte: Voorkeuren

Arbeidsvoorwaarden

Binnen Klimmendaal gelden de volgende collectieve arbeidsovereenkomsten:

Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Tot de arbeidsvoorwaarden behoren niet alleen de primaire arbeidsvoorwaarden zoals het salaris, vakantiedagen, pensioen. Ook de secundaire (en tertiaire) arbeidsvoorwaarden zoals scholing of een fietsregeling vallen hieronder. Je kunt als medewerker o.a. van de volgende regelingen gebruikmaken:

  • Pensioen: dit wordt geregeld door het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Collectieve zorgverzekering: Klimmendaal heeft met een aantal zorgverzekeraars een collectieve zorgverzekering afgesloten, waarvan je als medewerker gebruik kunt maken: IZZ en Agis.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: op basis van de CAO kun je zelf een deel van je arbeidsvoorwaarden invullen. Zo kun je het brutosalaris gedeeltelijk inzetten voor een fiets, studiekosten of bijvoorbeeld reiskosten.
  • Verhuiskosten: als je verplicht bent te verhuizen in opdracht van de werkgever, krijg je een verhuiskostenvergoeding.
  • Personeelsvoorzieningen Centraal Beheer: Klimmendaal heeft met Centraal Beheer Achmea afspraken over kortingen voor jou als medewerker inzake verzekeringen die jij hebt lopen bij Centraal Beheer.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook