Tekstgrootte: Voorkeuren

Hieronder vindt u de wachttijden voor de verschillende locaties van Klimmendaal Volwassenen en Klimmendaal Kind & Jeugd.

Legenda
Apeldoorn = locatie Apeldoorn Arnhemseweg
Arnhem H = locatie Arnhem Heijenoordseweg
Arnhem R = locatie Arnhem Rijnstate
Ede = locatie Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede
Deventer = locatie Deventer Hunneperkade
Doetinchem = locatie Slingeland Ziekenhuis Doetinchem
Zutphen = locatie Sutfene (in De Lunetten) Zutphen 
n  = wachttijd is niet van toepassing
-   = wachttijd is niet beschikbaar

De wachttijd per locatie staat vermeld in het aantal weken. De vermelde wachttijd is berekend op basis van een gemiddelde van de afgelopen drie maanden en kan variëren per diagnose. Dit betekent dat de actuele wachttijd korter of langer voor u kan zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Klimmendaal. De wachttijd voor chronische pijn staat apart vermeld omdat deze doorgaans afwijkt van het gemiddelde.

Actuele wachttijden Klimmendaal Volwassenen

LocatieApeldoornArnhem HArnhem RDeventerDoetinchemEdeZutphen
Diverse diagnoses
Consult revalidatiearts42,619,2n4,41223n
Klinische behandeling1,212,6nnnnn
Poliklinische behandeling10,520,24,614,66,311,43,7
Chronische pijn
Consult revalidatiearts13,624n7,8118,6-
Klinische behandelingn-nnnnn
Poliklinische behandeling5,79n21,614,217,17,7

Voor de actuele wachttijd van de dienstverlening van Zintens Arbeid en Gezondheid die voor u van belang is, kunt u contact opnemen met het secretariaat van Zintens op 026-3526259.

Actuele wachttijden Klimmendaal Kind & Jeugd

LocatieApeldoornArnhem HArnhem RDeventerDoetinchemEdeZutphen
Diverse diagnoses
Consult revalidatiearts4,513,5nn15,619,8n
Klinische behandelingn0,9nnnnn
Poliklinische behandeling8,213,2nn7,621,31,6
Chronische pijn/SOLK
Consult revalidatiearts3,44,6nn56,9n
Klinische behandelingnnnnnnn
Poliklinische behandeling22,14,0nn3,5nn

Bovenstaande wachttijden zijn een gemiddelde van de afgelopen drie maanden. In deze maanden heeft de coronacrisis veel effect gehad op onze wachttijden. De werkelijke wachttijd voor uw behandeling kan daarom afwijken van bovenstaande informatie. Neem voor meer informatie contact op met het medisch secretariaat van uw locatie.

Staat uw locatie er niet bij? Of heeft u andere vragen over de wachttijden, neem dan contact op met de afdeling Planning van de locatie waar u naar doorverwezen bent.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller kunt worden geholpen. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Peildatum: 11-09-2020

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook