Tekstgrootte: Voorkeuren

Regionaal revalidatienetwerk

Klimmendaal biedt revalidatie aan in de regio en op maat. Wij verlenen onze zorg niet alleen in het revalidatie medisch centrum, maar ook op scholen, in ziekenhuizen, in verpleeghuizen en thuis. Klimmendaal wil zo dicht mogelijk bij de ketenpartners waar revalidatiebehoefte bestaat zorg verlenen. Klik hier voor een overzicht van onze locaties.

Klimmendaal heeft revalidatieafdelingen in de ziekenhuizen in Arnhem, Ede en Doetinchem. Ook zijn wij aanwezig in ziekenhuizen in Zutphen, Zevenaar, Deventer en Apeldoorn. Onze revalidatieartsen in de ziekenhuizen werken nauw samen met de specialisten. Zij stemmen inhoudelijk behandelbeleid goed op elkaar af en zorgen ervoor dat patiënten vlot kunnen instromen voor behandeling op een van onze locaties. Klik hier voor de contactgegevens van onze artsen in de ziekenhuizen.

HKZ
Klimmendaal is sinds 2012 HKZ gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen voor de medisch specialistische revalidatie. Wij bieden professionele revalidatie en werken continu aan het optimaliseren van onze kwaliteit.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook