Tekstgrootte: Voorkeuren

Hoe kunt u verwijzen?

Huisartsen verwijzen een patiënt meestal eerst naar een revalidatiearts in het ziekenhuis. Deze revalidatiearts kan vervolgens verwijzen naar een van de locaties van Klimmendaal. De ziekenhuisrevalidatiearts kan op indicatie kiezen voor een klinisch of poliklinisch revalidatietraject.

Afhankelijk van de diagnose/aandoening kunnen huisartsen en specialisten ook rechtstreeks naar een van onze locaties verwijzen. Voor huisartsen is dit ook mogelijk via Zorgdomein. Specialisten kunnen een verwijzing schriftelijk versturen of digitaal via Zorgmail. Verwijzingen naar onze afdeling Zintens kunnen daarnaast ook rechtstreeks via deze website. Voor informatie en overleg kunt u uiteraard contact opnemen met een van de artsen van Klimmendaal. Ons artsenoverzicht vindt u hier.

Na aanmelding van uw patiënt neemt het medische secretariaat van het revalidatiecentrum contact op met uw patiënt voor een afspraak voor het eerste onderzoek. Wij houden u als verwijzer op de hoogte over het verloop en het resultaat van de behandeling van uw patiënt. De actuele wachttijden voor een behandeling bij Klimmendaal zijn hier te vinden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook