Tekstgrootte: Voorkeuren

28-11-2017: informatieavond Klimmendaal Zutphen

Informatiebijeenkomst Sutfene 28-11-2017

Op dinsdag 28 november 2017 organiseerden de revalidatiespecialisten van Klimmendaal, locatie Zutphen, een informatieavond voor verwijzers. De deelnemers werden geïnformeerd over de behandelingen die wij op deze locatie bieden aan patiënten na een CVA. Zowel de klinische als de poliklinische behandelingen zijn nader toegelicht. De klinische behandeling biedt Klimmendaal in nauwe samenwerking met Behandelcentrum Sutfene.

Bekijk hier de presentaties van deze avond:

Inleiding
CVA-zorg regio Zutphen
Cognitieve revalidatie
ProReva orthopedische hulpmiddelen
Pruis orthopedische schoentechniek
Informatie over verwijzen

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook