Tekstgrootte: Voorkeuren

Teamdag WPN 2015

Teamdag WPN 2015

Op zaterdag 6 juni 2015 vond het vierde symposium pijnrevalidatie plaats, georganiseerd onder auspiciën van de Werkgroep Pijn Nederland. Deze dag was bedoeld voor alle leden van pijnrevalidatieteams in Nederland om onze kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.

Het thema van deze dag was: Modulair werken binnen de revalidatie nu en in de toekomst?

Pijnrevalidatie vindt op veel plekken in Nederland plaats met locale verschillen in aanpak, behandelduur en inzet van therapieën. Het doel is wel altijd hetzelfde: de patiënt heeft weer regie over zijn eigen leven.
Vanaf dit jaar wordt het verplicht de behandeling van een patiënt in modules te coderen en met zorgpaden te werken. Gaat dit toe naar een eenheidsworst? Of blijven binnen de modules genoeg mogelijkheden over om individueel en lokaal accenten te leggen? De ochtend heeft hier zicht op gegeven en in de middag zijn een aantal inhoudelijke verhalen gehouden.

Bekijk hier de presentaties van deze dag:
 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook