Tekstgrootte: Voorkeuren

Feestelijke opening locatie Deventer Hunneperkade

Sinds 4 maart 2019 biedt Klimmendaal revalidatie aan op een nieuwe locatie aan de Hunneperkade 88 in Deventer. De nieuwe locatie biedt voor Klimmendaal nieuwe kansen op het gebied van samenwerking met andere instellingen zoals onder andere de eerstelijnszorg, de GGZ en de V&V sector. Hierdoor zullen we patiënten nog sneller op de juiste plaats de juiste behandeling kunnen bieden.

Op dinsdag 11 juni vieren we dit met een feestelijke opening!
Wij laten u graag kennismaken met onze organisatie, de artsen en behandelaren van team Deventer en de diverse behandelmogelijkheden. U heeft hiervoor een uitnodiging ontvangen.
 

U als oud-revalidant bent van harte welkom om tussen 18.30 en 20.30 uur om de nieuwe locatie te bezoeken. Onze behandelaren geven rondleidingen in het gebouw, waarbij u de diverse (behandel)ruimtes kunt bekijken.


Waar kunt u terecht met vragen?
Als u vragen heeft naar aanleiding van het bovenstaande kunt u contact opnemen met het behandelteam in Deventer via telefoonnummer (026) 352 68 88. U kunt ook per mail contact opnemen.

Aanmeldformulier voor oud-revalidanten opening Hunneperkade

  1.  
  2.  
  3.  
  4.        
  5.  

  6.  

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook