Tekstgrootte: Voorkeuren

Bijeenkomsten

Regelmatig organiseert Klimmendaal een Revalidatie Informatie Bijeenkomst (RIB) of een symposium.

Het doel van een RIB is verwijzers en behandelaars buiten Klimmendaal te informeren over het revalidatietraject dat de cliënt doorloopt en over de revalidatiegeneeskundige behandeling of therapie bij bepaalde lichamelijke aandoeningen, handicaps of ziektebeelden. Elke RIB kenmerkt zich door een specifiek revalidatiegeneeskundig onderwerp dat in verschillende inleidingen en/of workshops wordt belicht. 

Het doel van een symposium is artsen en/of behandelaars van binnen en buiten de organisatie te informeren over verschillende aandoeningen en (nieuwe) behandelingen. Zodoende wordt de kennis en kunde op pijl gehouden en verder verbeterd. Voor deze symposia werkt ons revalidatiecentrum regelmatig samen met andere partijen uit de revalidatiesector of aanverwante sectoren.

Houd de nieuwspagina in de gaten voor de volgende bijeenkomsten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook