Tekstgrootte: Voorkeuren

Mevr. V. Venhof

Mevr. V. Venhof

‘Binnen de revalidatiegeneeskunde kijken we vooral naar kansen en mogelijkheden. We zetten ons met elkaar in om de patiënt weer zo optimaal mogelijk te kunnen laten participeren in o.a. werk, onderwijs, hobby en sport. Het denken in mogelijkheden en niet zozeer in wat allemaal niet goed gaat of niet kan, past bij mij. Daarnaast mag binnen de revalidatiegeneeskunde nog veel meer aandacht komen voor het belang van een actieve leefstijl, in beweging blijven en sportbeoefening. Ik zet me daar graag voor in.’

Valesca Venhof
Revalidatiearts

  • Locatie: Klimmendaal Volwassenen, locatie Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Tevens werkzaam in ziekenhuis Rijnstate Zevenaar
  • Aandachtsgebieden: Orthopedie, bewegen en sport, ziekenhuisrevalidatie algemeen
  • In dienst bij Klimmendaal sinds: februari 2015
  • Opleiding en werkervaring: Valesca Venhof studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Leiden. De opleiding tot revalidatiearts heeft zij bij Sophia Revalidatie te Den Haag doorlopen. Tijdens haar opleiding heeft Valesca onderzoek gedaan naar schouderklachten bij CVA.
  • Nevenactiviteiten: Actief in werkgroep Bewegen en Sport van Vereniging voor Revalidatieartsen (VRA).
  • Motto: Kan niet bestaat niet. Of een variant daarop: onmogelijk is geen feit maar een mening (Muhammad Ali).

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook