Tekstgrootte: Voorkeuren

Mevr. M. Maas

Afbeelding: Marloes Maas

'Het mooiste aan mijn vak vind ik, dat je samen met mensen kijkt naar de optimale mogelijkheden om dingen zo leuk of makkelijk mogelijk te maken. Het is altijd een cadeau als het lukt om iemand een kleine of grote stap vooruit te helpen. Hierbij is het belangrijk om open te bespreken wat de (on)mogelijkheden en kansen zijn'.

Marloes Maas
Revalidatiearts

  • In dienst bij Klimmendaal sinds: 1 juni 2018
  • Locatie: Gelre Ziekenhuizen, locatie Apeldoorn
  • Opleiding en werkervaring: Marloes Maas is opgeleid in de opleidingsregio AMC-Trappenberg, zij was werkzaam in het Medisch Centrum Alkmaar; Reade revalidatiecentrum in Amsterdam en Merem-Trappenberg revalidatiecentrum in Huizen/Almere. Na haar opleiding heeft zij gewerkt in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en het Slotervaartziekenhuis, gevolgd door een aanstelling in Reade op de afdeling neurorevalidatie (klinisch en poliklinisch).
  • Aandachtsgebieden: ziekenhuisrevalidatie, neurorevalidatie, multiple sclerose
  • Nevenactiviteiten: Lidmaatschap Vereniging Revalidatieartsen

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook