Tekstgrootte: Voorkeuren

Mevr. L. Tromp-Kassenberg

Mevr. L. Tromp-Kassenberg

'Ik vind het belangrijk om te weten welke mens er achter de patiënt schuilt, hoe het dagelijks leven van deze persoon er uit ziet en wat iemand belangrijk vindt in het leven. In mijn werk als revalidatiearts zijn dit aspecten die ik nodig heb voor een goede behandeling. Het is mijn doel om samen met de patiënt te kijken hoe we de kwaliteit van leven van iemand kunnen verbeteren, ondanks de soms grote beperkingen die er zijn ontstaan.'

Leonie Tromp-Kassenberg
Revalidatiearts

  • In dienst bij Klimmendaal sinds: maart 2018
  • Locatie: Slingeland Ziekenhuis
  • Opleiding en werkervaring: Leonie Tromp-Kassenberg studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar opleiding heeft ze gewerkt bij Klimmendaal en op de afdeling Neurologie in het Rijnstate. De opleiding tot revalidatiearts volgde Leonie vanuit Klimmendaal in de regio Arnhem/Nijmegen. Tijdens haar opleiding deed ze onderzoek naar het gebruik van transcraniële gelijkstroomstimulatie bij een vertraagd tempo van informatieverwerking na een CVA. Na het voltooien van haar opleiding is Leonie in dienst gekomen als revalidatiearts bij Klimmendaal.
  • Aandachtsgebieden: Ziekenhuisrevalidatie algemeen
  • Motto: Waarom morgen doen wat vandaag kan.
  • Nevenactiviteiten: lid basis medische zorg-commissie van Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook