Tekstgrootte: Voorkeuren

Mevr. M. Andela

Mevr. M. Andela

‘De revalidatiegeneeskunde houdt zich bij uitstek bezig met de gevolgen van een aandoening. Bij de vertaalslag van inhoudelijke kennis naar betekenisvol functioneren gaan we uit van wat een patiënt wèl kan. Dit kijken naar mogelijkheden is iets wat mij van nature erg aanspreekt; ik zie graag het positieve ergens van in en kan erg van kleine dingen genieten.'

Martha Andela
Revalidatiearts

  • In dienst bij Klimmendaal sinds: 01-01-2015
  • Locatie: Klimmendaal Volwassenen locatie Doetinchem, Slingeland ziekenhuis
  • Opleiding en werkervaring: Martha Andela studeerde Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij volgde de opleiding tot revalidatiearts vanuit Klimmendaal in het circuit Arnhem/Nijmegen. Tijdens de opleiding deed zij onderzoek naar het maken en valideren van een vragenlijst die premorbide cognitieve functies bij CVA-patiënten onderzoekt: de gemodificeerde Hetero Anamneselijst Cognitie (HAC)/HAC-modified.
  • Aandachtsgebieden: Ziekenhuisrevalidatie, orthopedie, handletsel.
  • Nevenactiviteiten: Lidmaatschap Vereniging Revalidatieartsen, ketenregiegroep Trauma-Amputatie.
  • Motto: Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook