Tekstgrootte: Voorkeuren

Dhr. R. Meijer

Dhr. R. Meijer

‘Bewegen! Daar draait alles om in het revalidatievak. Dit fascineerde me al tijdens de start van mijn specialisatie als revalidatiearts. Het bijzondere van dit vak is dat ik niet alleen werk. Elke dag mag ik samenwerken met mijn revalidatieteam én andere professionals binnen en buiten het ziekenhuis. Revalidatiebehandelingen zijn multidisciplinair en dat maakt dit werk zo mooi!’

Reinoud Meijer
Revalidatiearts

  • In dienst bij Klimmendaal sinds: 2003
  • Locatie: Klimmendaal Volwassenen, locatie ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede
  • Opleiding en werkervaring: Reinoud Meijer startte met een opleiding fysiotherapie in Nijmegen. Vervolgens studeerde hij Gezondheidswetenschappen met als afstudeerrichting Bewegingswetenschappen. Hij vervolgde zijn opleiding met de studie Geneeskunde aan het RadboudMC. Zijn specialisatie in Revalidatie volgde hij in Groningen, via het UMCG.
  • Aandachtsgebieden: ziekenhuisrevalidatie algemeen
  • Nevenactiviteiten: voorzitter Medische Staf Klimmendaal
  • Motto: ‘Beweeg!'

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook