Tekstgrootte: Voorkeuren

Dhr. M. Riemersma

Dhr. M. Riemersma
  • In dienst bij Klimmendaal sinds: 2007
  • Locatie: Deventer Ziekenhuis
  • Opleiding en werkervaring: Marcel Riemersma studeerde Geneeskunde in het UMCG en heeft daar ook de opleiding tot revalidatiearts gevolgd. Tijdens zijn opleiding heeft hij onderzoek gedaan naar de hartfunctie van patienten rond de operatieperiode van patienten die een amputatie van het been moesten ondergaan.
  • Aandachtsgebieden: Diabetische voetwonden
  • Motto: In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden


Publicaties:

Clin Rehabil. 2008 Jan;22(1):56-9. Epub 2007 Nov 29.

Mortality and preoperative cardiac function in vascular amputees: an N-terminal pro-brain natriuretic peptide (NT-proBNP) pilot study.

Riemersma M1, Dijkstra PU, van Veldhuisen DJ, Muskiet FA, van den Dungen JA, Geertzen JH.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook