Tekstgrootte: Voorkeuren

Vacatures

Klimmendaal is alleen succesvol als alle medewerkers hun werk goed doen. Daarom zoeken wij professionele en enthousiaste mensen met belangstelling voor het werken met mensen met een lichamelijke of meervoudige handicap. Mensen met een professionele, collegiale en klantgerichte werkhouding. Die bovendien beschikken over een goede teamgeest, daadkracht en open communicatie.

Klimmendaal biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Daarnaast ontvangen medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Neem voor onze actuele vacatures een kijkje in het vacatureoverzicht.

Kijk voor meer informatie over werken bij Klimmendaal op de pagina Medewerkers.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook