Tekstgrootte: Voorkeuren
KLIMMENDAAL-21401-Banner LinkedIn-PijnHerstel-1

Symposium Pijn en Herstel

Op 3 juni 2021 organiseert Klimmendaal Revalidatiespecialisten het symposium ‘Pijn en Herstel’ ter gelegenheid van het afscheid van revalidatiearts H.S. Beeker. Onze sprekers hebben ieder vanuit verschillende onderzoeksgebieden en werkvelden belangrijke bijdragen geleverd aan nieuwe inzichten over chronische pijn en de behandeling ervan. Met hun werk vormen zij een inspiratiebron voor de praktijk van alledag.

Dit symposium geeft een inkijkje in de meest recente neurowetenschappelijke inzichten over het ontstaan en aanhouden van chronische pijn. We zoomen nader in op de factoren die in de weg kunnen staan bij herstel van chronische pijn, en de manier waarop er tot een gepersonaliseerd behandelplan kan worden gekomen. Als laatste zal de kracht van goede communicatie, en de boost die dit geeft in de behandeling van chronische pijn nader belicht worden.

Wij hopen met dit symposium in Nederland bij te kunnen dragen aan een gezamenlijke, wetenschappelijk onderbouwde visie op de behandeling van chronische pijn. Op naar een nog betere samenwerking in de keten van alle behandelaars van chronische pijn!


Bekijk hier:
- Aanmelden voor het symposium
- Programma
- Sprekers
- Praktische informatie

Uitgelicht_6

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook