Tekstgrootte: Voorkeuren

Plan uw route


Reist u met de trein of bus?
Indien u gebruik wilt maken van het openbaar vervoer, klik dan hier voor de reisplanner openbaar vervoer. Uw route wordt van deur tot deur voor u berekend.


Reist u met de auto?
Via onderstaande links kunt u uw route naar de locaties van Klimmendaal vinden. Uw route wordt van deur tot deur voor u berekend.

Link: 2430

Plattegrond Heijenoordseweg Arnhem (hoofdvestiging)
Klik op de plattegrond hiernaast en download de plattegrond van de Heijenoordseweg in PDF formaat. Heeft u problemen met het openen van de PDF, dan kunt u hier de laatste versie van Adobe Reader gratis downloaden.
 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook