Tekstgrootte: Voorkeuren

Passantentarieven

Voor de financiële afhandeling van haar behandelingen heeft Klimmendaal contracten afgesloten met zorgverzekeraars. De facturen voor de behandelingen worden doorgaans rechtstreeks naar de betreffende zorgverzekeraar gestuurd en afgehandeld. Er zijn hierop echter enkele uitzonderingen, die hieronder worden toegelicht:

Patiënten die niet verzekerd zijn voor hun ziektekosten
Wanneer u niet bent verzekerd, krijgt Klimmendaal de behandeling niet vergoed. Dat betekent dat de behandeling rechtstreeks bij u in rekening zal worden gebracht. Om de financiële afhandeling te garanderen, is het nodig dat u voorafgaand aan uw behandeling een bankgarantie afgeeft aan Klimmendaal. Zonder een bankgarantie zal Klimmendaal geen behandeling geven. Deze bankgarantie dient u zelf te regelen en bij Klimmendaal in te dienen. Na de administratieve verwerking van uw bankgarantie krijgt u bericht over de start van uw behandeling.

Patiënten die in het buitenland zijn verzekerd voor hun ziektekosten
Wanneer u in het buitenland bent verzekerd, krijgt Klimmendaal de behandeling niet altijd vergoed. Bovendien is er vaak extra informatie nodig om de behandeling te kunnen declareren. Om de financiële afhandeling te garanderen, is het nodig dat uw zorgverzekeraar voorafgaand aan uw behandeling een schriftelijke garantie afgeeft dat de factuur (conform Nederlandse standaarden) wordt vergoed. Zonder deze schriftelijke garantie zal Klimmendaal geen behandeling geven. Deze schriftelijke garantie dient u zelf te regelen en bij Klimmendaal in te dienen. U kunt ook volstaan met een bankgarantie die u zelf heeft geregeld. Na de administratieve verwerking van de betreffende garantie krijgt u bericht over de start van uw behandeling.

Patiënten die zijn verzekerd bij een zorgverzekeraar waar Klimmendaal geen contract mee heeft afgesloten
Wanneer u bent verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee Klimmendaal geen contract heeft afgesloten, krijgt Klimmendaal de behandeling niet rechtstreeks vergoed. Dat betekent dat de rekening voor de behandeling rechtstreeks bij u in rekening zal worden gebracht en u deze factuur zelf in moet dienen bij uw zorgverzekeraar. Vanzelfsprekend vragen wij wel een verzekeringsbewijs van u.

In al de bovenstaande gevallen hanteert Klimmendaal zogenaamde passantentarieven. Een overzicht van deze passantentarieven vindt u hieronder. Op deze tarieven zijn de algemene betalingsvoorwaarden van toepassing, die u tevens hieronder vindt.

Lijst passantentarieven

Algemene betalingsvoorwaarden

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook