Tekstgrootte: Voorkeuren

Opt-out regeling

Klimmendaal is als zorgaanbieder verplicht de zorgactiviteiten op de nota aan uw zorgverzekeraar te melden. U heeft daarbij de mogelijkheid om aan te geven dat u gebruik wilt maken van een opt-out regeling. Dit houdt in dat u een privacy-verklaring kunt ondertekenen waardoor Klimmendaal geen zorgactiviteiten op de nota hoeft te vermelden. In het geval u daarvan gebruik wilt maken, verzoeken we u hierover contact op te nemen met het medisch secretariaat van Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook