Tekstgrootte: Voorkeuren

Voor het eerst naar Klimmendaal


U bent door uw huisarts of specialist naar ons doorverwezen met één of meerdere hulpvragen. Na ontvangst van de verwijsbrief nemen wij uw verwijzing in behandeling. Na beoordeling van de verwijzing door de revalidatiearts, ontvangt u een oproep voor de eerste afspraak: het zogenaamde eerste onderzoek.

Het eerste onderzoek
Het eerste onderzoek is een gesprek waarin de revalidatiearts beoordeelt of een revalidatiebehandeling voor u zinvol kan zijn. De arts bespreekt met u uw persoonlijke situatie en hulpvraag en doet lichamelijk onderzoek indien nodig. Als de revalidatiearts en u samen van mening zijn dat revalidatie antwoord kan geven op uw hulpvraag, wordt bekeken welke vorm van behandeling het meest geschikt is. Soms is daar aanvullend onderzoek voor nodig. Het komt ook voor dat de revalidatiearts u bepaalde medicatie of hulpmiddelen voorschrijft of u verder doorverwijst.

In behandeling bij Klimmendaal
Als uw revalidatie van start gaat, ontvangt u van ons een planning met een overzicht van de eerste behandelingen bij onze behandelaars. Het kan soms even duren voor we u kunnen inplannen, raadpleeg hiervoor onze actuele wachttijden.

Link: 2417

Aanvullende informatie ter voorbereiding op de eerste kennismaking als cliënt, kunt u vinden in de folder Voor het eerst naar RMC Groot Klimmendaal. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook