Tekstgrootte: Voorkeuren

Bezoektijden Klimmendaal Volwassenen

Kliniek in Arnhem
De algemene bezoektijden zijn:

Ochtend: 10.00 – 12.00 uur
Middag:   14.00 – 17.00 uur
Avond:    19.00 – 21.30 uur

Uitzondering op bovenstaande algemene bezoektijden:

  • Afdeling 2: in de ochtend is voor patiënten van deze groep geen bezoek mogelijk, in de middag is bezoek alleen mogelijk tussen 14.30 en 17.00 uur in het restaurant. In de avond is bezoek welkom volgens de algemene bezoektijden

Voor al onze patiënten geldt dat zij therapie kunnen hebben tijdens de bezoekuren. Komt u op bezoek bij uw familielid, vriend of kennis? Informeer dan van te voren of er op dat moment geen therapie is ingepland.

Kliniek in Apeldoorn
De algemene bezoektijden zijn (door de week en in het weekend):

  • 10.00 en 12.00 uur
  • 15.00 en 17.00 uur
  • 19.00 en 21.30 uur

We hanteren hierbij wel het uitgangspunt dat therapie overdag altijd voorgaat. Indien u ver moet reizen, verzoeken we u van te voren even te bellen in verband met eventueel gewijzigde therapieroosters.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook