Tekstgrootte: Voorkeuren

Poliklinische behandeling

Klimmendaal biedt poliklinische behandeling voor volwassenen aan in het revalidatiecentrum in Arnhem, in het revalidatiecentrum in Apeldoorn en in behandelcentrum Sutfene in Zutphen. Daarnaast bemant Klimmendaal afdelingen voor poliklinische revalidatiebehandeling in verschillende ziekenhuizen en andere locaties in de regio. Daar vormen behandelaars en revalidatieartsen van Klimmendaal een compleet revalidatieteam op locatie. Momenteel is Klimmendaal op deze wijze vertegenwoordigd in: Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, Azora locatie Antonia in Terborg en onze locatie in Deventer aan de Hunneperkade 88.

Revalidatiecentrum
In een aantal opzichten is Klimmendaal te vergelijken met een gewoon ziekenhuis. Maar er zijn ook verschillen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van revalidatie. Als patiënt volgt u een observatietraject en/of een therapieprogramma dat een deel van de dag in beslag neemt. Daarbij stimuleren wij u om zoveel mogelijk zelf te doen, met als doel dat u weer zo zelfstandig mogelijk gaat functioneren in de maatschappij.

Link: 2588

Polikliniek regio Arnhem, Doetinchem, Ede

Meer informatie over poliklinische behandelingen van Klimmendaal in de regio Arnhem, Doetinchem of Ede kunt u vinden in deze folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Link: 2589

Polikliniek Apeldoorn

Meer informatie over poliklinische behandelingen in Klimmendaal locatie Apeldoorn kunt u vinden in deze folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook