Tekstgrootte: Voorkeuren

Nazorg CVA

Indien u de afgelopen periode vanwege een beroerte (CVA) behandeld bent in Klimmendaal, dan blijven wij beschikbaar voor vragen. Wij noemen dit het Nazorgtraject CVA.

Het Nazorgtraject CVA begint direct na de afronding van de intensieve revalidatieperiode in de kliniek van Klimmendaal. De nazorg bestaat uit vijf persoonlijke gesprekken verspreid over een jaar met de nazorgconsulent. Dit is een gespecialiseerde verpleegkundige op het gebied van beroertes. Indien nodig kunt u gebruik maken van een telefonisch nazorgspreekuur.

Link: 2650

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook