Tekstgrootte: Voorkeuren

Nazorg beenamputatie

Het nazorgprogramma beenamputatie binnen Klimmendaal is voor alle mensen in de regio Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen) die een beenprothese dragen.

Het nazorgprogramma biedt u de gelegenheid om samen met anderen te lopen en te sporten onder professionele begeleiding van een bewegingsagoog en een fysiotherapeut. Ontspanning en plezier staan daarbij op de voorgrond. U beweegt en traint met prothese, waardoor u deze niet als “sta in de weg” ervaart, maar als een deel van uw lichaam. Er wordt rekening gehouden met uw mogelijkheden en beperkingen.

Eén keer per maand wordt een thema-avond georganiseerd, begeleid door maatschappelijk werkers van Klimmendaal en MEE Veluwe. Ook partners of andere naastbetrokkenen zijn van harte welkom op deze avond.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over dit nazorgprogramma? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat via telefoon (055) - 538 27 00.

Link: 1210

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook