Tekstgrootte: Voorkeuren

Dagbehandeling

Voor dagbehandeling kunt u terecht op onze locatie aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Bij dagbehandeling verblijft u enkele malen per week de gehele dag in het revalidatiecentrum en volgt u een dagprogramma. De therapieën worden gegeven door een multidisciplinair behandelteam dat bestaat uit een revalidatiearts en verschillende paramedici. Daarbij wordt u de gehele dag begeleid door een verpleegkundige.

Revalidatiecentrum
In een aantal opzichten is Klimmendaal te vergelijken met een gewoon ziekenhuis. Maar er zijn ook verschillen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van revalidatie. Daarbij stimuleren wij u om zoveel mogelijk zelf te doen, met als doel dat u weer zo zelfstandig mogelijk gaat functioneren in de maatschappij.

Link: 2588

Meer informatie over dagbehandeling in Klimmendaal locatie Arnhem kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook