Tekstgrootte: Voorkeuren

Behandeling

Klimmendaal biedt, afhankelijk van de hulpvraag, klinische of poliklinische revalidatiebehandeling of dagbehandeling. De klinische behandeling vindt plaats op onze locatie in Arnhem of in Apeldoorn. In dit geval verblijft u langere periode in ons revalidatiecentrum. Bij poliklinische behandeling en dagbehandeling is opname niet nodig. Dan vinden er therapeutische behandelingen plaats en gaat u na afloop telkens weer naar huis.

Poliklinische revalidatiebehandeling bieden wij aan op meerdere locaties. Op deze locaties worden poliklinische of deelbehandelingen gegeven. Door deze spreiding kunnen de meeste patiënten hun behandeling dicht bij huis krijgen. 

Tijdens uw behandeling wordt u begeleid door een behandelteam onder leiding en verantwoordelijkheid van de revalidatiearts. De revalidatiearts stelt de indicatie en de frequentie voor de diverse revalidatiebehandelingen vast. Bij uw behandeling zijn diverse behandelaars betrokken. 

Naast het verlenen van zorg en diensten aan patiënten treedt Klimmendaal ook op als consulent voor gezondheidszorginstellingen in de regio. Zo zijn de revalidatieartsen van Klimmendaal als consulent werkzaam in ziekenhuizen in de regio. 

Klik hiernaast voor meer informatie over: Poliklinische behandelingKlinische opname, DagbehandelingArbeid en inkomenNAHersenletsel, Beweeganalyse, Sportloket, Afasieteam, CVA Revalidatie Unit, Nazorg beenamputatie en Nazorg CVA.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook