Tekstgrootte: Voorkeuren

Revalidatiearts

De revalidatiearts heeft als medisch specialist de leiding over het behandelteam en de coördinatie van de behandelactiviteiten. U wordt eerst door hem/ haar onderzocht. Al naar gelang de bevindingen van de revalidatiearts worden verschillende behandelaars ingeschakeld: paramedische (ergotherapie, fysiotherapie, logopedie), psychosociale (psycholoog, orthopedagoog, maatschappelijk werker en verplegend en verzorgend personeel) of revalidatietechnische (instrumentmaker, orthopedisch schoenmaker, rolstoeltechnicus). Het behandelteam stelt, in overleg met u - of uw kind - het behandelplan samen. Vaak verricht een arts-assistent in opleiding voor de revalidatiearts een deel van de werkzaamheden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook