Tekstgrootte: Voorkeuren

Haptotherapeut

De haptotherapeut richt zich op het gevoel en helpt u bij de bewustwording van uw lichaam, de lichaamssignalen en hun betekenis. Samen met de haptotherapeut krijgt u zicht op wie u bent, hoe u in het leven staat en omgaat met uw lijf, klachten en emoties. Zodanig dat er begrip ontstaat over wat er in het lijf gebeurt en hoe u er op een andere wijze mee om kunt gaan, zodat u keuze gaat ervaren en meer grip krijgt uw situatie.

In de begeleiding worden patronen voelbaar gemaakt. U wordt aangesproken op de beleving en gevoelens van dit moment. Hierdoor ontstaat inzicht over hoe u om kunt gaan met uw lijf, met uzelf en met anderen. Zodoende ontdekt u welke mogelijkheden er zijn en welke mogelijkheden er wellicht nog meer zijn om met situaties om te gaan. De haptotherapeut laat u door middel van oefeningen gevoelservaringen opdoen aan het lijf, raakt u aan en gaat daarover met u in gesprek.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook