Tekstgrootte: Voorkeuren

Arbeidsonderzoeker

U krijgt te maken met de arbeidsonderzoeker als u tijdens uw revalidatietraject vragen heeft over uw werk of uw terugkeer naar (ander) werk. De arbeidsonderzoeker is binnen Klimmendaal werkzaam bij de afdeling Zintens die bestaat uit gespecialiseerde deskundigen op het gebied van werk en vitaliteit. 

De arbeidsonderzoeker helpt u de vragen over uw arbeidsmogelijkheden te beantwoorden door middel van een onderzoek. Dit onderzoek heet assessment arbeid en bestaat uit diverse testopdrachten die u doorloopt in een afgebakende periode van vijf weken. De arbeidsonderzoeker wordt daarin bijgestaan door de arbeidsadviseur.

Op de website van Zintens leest u meer over de dienstverlening van Zintens.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook