Tekstgrootte: Voorkeuren

Schadereglement

Klimmendaal wil graag helpen om diefstal of beschadiging van uw apparatuur of andere eigendommen te voorkomen. Wij hebben daar uw hulp bij nodig en daarom raden wij u aan om geen waardevolle spullen mee te nemen naar Klimmendaal, tenzij dit in het kader van uw behandeling noodzakelijk is.

Indien u dit toch wilt, vragen wij u om hiermee zorgvuldig om te gaan. Het meebrengen van eigendommen en persoonlijke (waardevolle) spullen gebeurt op eigen risico. Klimmendaal is niet aansprakelijk voor eventuele schadelijke gevolgen of vermissing ervan.

In het schadereglement, dat u hieronder kunt vinden, kunt u hierover meer lezen.

Link: 2673

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook