Tekstgrootte: Voorkeuren

Algemene Voorwaarden

Als u voor revalidatiebehandeling bij Klimmendaal in aanmerking komt, ontvangt u voor de start van de behandeling de Algemene Voorwaarden. In deze voorwaarden heeft Klimmendaal een aantal afspraken vastgelegd, die voor alle patiënten en behandelaars van ons revalidatiecentrum gelden. Deze afspraken zijn gebaseerd op een aantal landelijke richtlijnen, waaronder de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). De kern van de afspraken is dat u door de arts en de behandelaars van het team goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden van behandeling en dat u weet wat van u verwacht wordt, waarna u op grond daarvan toestemming geeft voor de voorgestelde behandeling.

Link: 1190

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook