Tekstgrootte: Voorkeuren

CVA Zorgketen regio Apeldoorn en Zutphen

Wanneer iemand een beroerte (CVA) krijgt, heeft dit een grote impact op het leven van zowel de patiënt als zijn familie en naasten. Bij de zorg voor patiënten met een CVA zijn veel verschillende zorgverleners vanuit verschillende zorginstellingen betrokken. Om goede zorg voor mensen met een CVA te verlenen, is het belangrijk dat zorgorganisaties en professionals hun zorg goed op elkaar en op de behoeften van de patiënt afstemmen.

Om dit mogelijk te maken zijn in veel regio’s in Nederland zogenoemde zorgketens rond CVA patiënten gevormd. Een zorgketen is een samenwerkingsverband tussen de verschillende professionals en zorgorganisaties die betrokken zijn bij de zorg voor CVA patiënten.

De zorgketen heeft als doel dat de patiënt zo snel mogelijk en zonder belemmeringen zijn behandeling en revalidatie kan volgen. En dat de patiënt op het juiste moment, de juiste zorg op de juiste plaats krijgt. Het zorgproces is zo georganiseerd dat overgangen (van bijvoorbeeld ziekenhuis naar verpleeghuis / revalidatiecentrum / naar huis) soepel verlopen.

Klimmendaal maakt deel uit van de CVA zorgketen regio Apeldoorn en Zutphen. Bij deze zorgketen zijn de volgende organisaties aangesloten:
Gelre ziekenhuizen – locatie Apeldoorn en Zutphen
Stichting Klimmendaal revalidatiespecialisten – locatie Apeldoorn en Zutphen
Zorggroep Apeldoorn e.o – locatie Winkewijert
Stichting Vérian
Sensire locatie Lunette, afdeling Bastion
Stichting Sensire
Huisartsen Regio Apeldoorn en Zutphen e.o.

Wilt u meer informatie over de CVA zorgketen regio Apeldoorn en Zutphen? Neem dan contact op met ketencoördinator Marjan van Boven via m.van.boven@gelre.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook