Tekstgrootte: Voorkeuren

Aandoeningen

In Klimmendaal worden volwassenen met diverse aandoeningen behandeld. Dit kunnen aangeboren afwijkingen zijn of een chronische ziekte die tot beperkingen leidt. Daarnaast worden mensen begeleid en behandeld die een ernstig ongeval hebben gehad en zijn er mensen die plotseling zijn getroffen door een ziekte, zoals een beroerte.

Het doel van de behandeling bij Klimmendaal is de patiënt in staat te stellen zijn leven zo veel mogelijk zelf in te richten, zo min mogelijk afhankelijk te zijn van zorg en optimaal te participeren in de samenleving.

Via de volgende links vindt u aanvullende informatie over de diverse aandoeningen waarin Klimmendaal is gespecialiseerd: Amyotrofische Lateraal Sclerose (ALS)Beenamputatie, Chronische pijn, Cerebro Vasculair Accident (CVA), HandletselMultiple Sclerose (MS), Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), NAH: Brain Integration Programma (BIP), Parkinson, Patiënt Educatie Programma Parkinson (PEPP) en Spasticiteit.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook