Tekstgrootte: Voorkeuren

Revalideren volwassenen


Wanneer u met beperkingen geconfronteerd raakt, wordt uw vertrouwde gang van zaken in het dagelijkse leven ernstig verstoord. Onze revalidatiebehandeling speelt hierop in en heeft als doel: ervoor zorgen dat u weer zo zelfstandig mogelijk kan leven, wonen en werken of op een andere manier actief kan zijn. Onze behandelaars zullen er alles aan doen om dit samen met u te realiseren. Uw vroegere woon-, werk- en leefsituatie speelt een belangrijke rol bij het opstellen van het behandelplan en bij de uiteindelijke behandeling. Mensen uit uw directe omgeving worden hierbij nauw betrokken en krijgen, waar nodig, zelf ook ondersteuning en begeleiding. Bekijk bovenstaande film voor een eerste impressie van Klimmendaal Volwassenen.

Als patiënt volgt u een therapieprogramma dat een deel van de dag in beslag neemt. Daarbij stimuleren wij u om zoveel mogelijk zelf te doen, met als doel: zo zelfstandig mogelijk functioneren. Meer informatie over revalideren bij Klimmendaal vindt u links in het menu of via de volgende pagina's

Klimmendaal behandelt bij volwassenen verschillende aandoeningen:
Amyotrofische Lateraal Sclerose (ALS), Beenamputatie, Chronische pijn, Cerebro Vasculair Accident (CVA), HandletselNiet-aangeboren hersenletsel (NAH), het bijbehorende Brain Integration Programma (BIP)Parkinson, het bijbehorende Patiënt Educatie Programma Parkinson (PEPP) en Spasticiteit. In het menu links vindt u onder andere ook informatie over onze behandelingen, behandelaarslocaties en de aangesloten zorgverzekeraars.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook