Tekstgrootte: Voorkeuren

Voor het eerst naar Klimmendaal


Uw kind is door de huisarts of specialist naar ons doorverwezen met één of meerdere hulpvragen. Na ontvangst van de verwijsbrief nemen wij de verwijzing in behandeling. Na beoordeling van de verwijzing door de revalidatiearts, ontvangt uw kind een oproep voor de eerste afspraak: het zogenaamde eerste onderzoek.

Het eerste onderzoek
Het eerste onderzoek is een gesprek waarin de revalidatiearts beoordeelt of een revalidatiebehandeling voor uw kind zinvol kan zijn. De arts bespreekt met u en uw kind de persoonlijke situatie en hulpvraag en doet lichamelijk onderzoek indien nodig. Als de revalidatiearts en u en uw kind samen van mening zijn dat revalidatie antwoord kan geven op de hulpvraag, wordt bekeken welke vorm van behandeling het meest geschikt is. Soms is daar aanvullend onderzoek voor nodig. Het komt ook voor dat de revalidatiearts bepaalde medicatie of hulpmiddelen voorschrijft of uw kind verder doorverwijst.

In behandeling bij Klimmendaal
Als de revalidatie van start gaat, ontvangt u een planning met een overzicht van de eerste behandelingen bij onze behandelaars. Het kan soms even duren voor we uw kind kunnen inplannen, raadpleeg hiervoor onze actuele wachttijden.

Link: 820

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook