Tekstgrootte: Voorkeuren

SportVariant Junior

SportVariant Junior biedt verscheidene sport- en bewegingsmogelijkheden voor kinderen die door een lichamelijke beperking (nog) niet bij een reguliere sportvereniging terecht kunnen. SportVariant Junior wordt gehouden op zaterdagochtend (met uitzondering van de schoolvakanties) in de sportzaal van Klimmendaal te Apeldoorn, onder begeleiding van onze deskundige bewegingsagogen.

Staand, zittend of lopend, met of zonder wat extra hulp: iedereen kan binnen zijn of haar eigen mogelijkheden meedoen aan de activiteiten van SportVariant Junior. Het uitgangspunt is dat plezier in bewegen voorop staat!

De deelnemersbijdrage is € 19,50 per maand. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 15,-. Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met:

SportVariant Junior
Arno van Kasteren, bewegingsagoog
Telefoon (06) 44 04 21 40
E-mail info@sportvariant.nl

Link: 2380

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook