Tekstgrootte: Voorkeuren

Rock & Rolstoelproducties

Rock & Rolstoel Producties is een samenwerkingsverband tussen Klimmendaal, Siza Dorp Groep en Scholengemeenschap Mariëndael. De stichting heeft als doel de integratie tussen mensen met en zonder beperking te bevorderen door middel van muziek, theater, televisie en digitale media. De projecten, workshops en optredens van de stichting richten zich enerzijds op creativiteit, ontspanning en een zinvolle tijdsbesteding. Anderzijds stimuleren ze integratie, expressie, zelfvertrouwen en eigenwaarde van de deelnemers.

Kijk voor meer informatie over Rock & Rolstoel Producties en haar activiteiten op www.rockenrolstoel.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook