Tekstgrootte: Voorkeuren

Voortgezet onderwijs

De Onderwijsspecialisten
Op diverse locaties in Gelderland biedt De Onderwijsspecialisten speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Ook wordt onderwijs geboden aan kinderen en jongeren met een chronische ziekte of somatische aandoening (langdurig zieke kinderen: LZK).

REA College Nederland
REA College Nederland is hét landelijke scholingscentrum voor mensen met een arbeidshandicap ((complexe) lichamelijke en/of zintuiglijke beperking). REA College Nederland geeft op vijf locaties in Nederland beroepsopleidingen aan mensen met een beperking die niet in staat zijn regulier onderwijs te volgen. Voor een goede voorbereiding op de toekomst van de cursist staan maatwerk en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling voorop. Alles is erop gericht om het einddoel te behalen: werk! U vindt REA College Nederland in Groesbeek, Ermelo, Groningen, Hoensbroek en Wijk aan Zee. Kijk voor meer informatie op www.reacollegenederland.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook