Tekstgrootte: Voorkeuren

School en revalidatie

Hoe voorkomt u dat een beperking een schoolloopbaan van uw kind in de war schopt? Waar is uw kind beter op zijn of haar plek: op een reguliere basisschool in de buurt of op een school voor speciaal onderwijs? Wat is ambulante begeleiding en is dat iets voor uw kind? Kan uw kind werken met een handicap?

Al dit soort vragen kunnen bij u opkomen als uw kind de leeftijd van vier jaar gaat bereiken en u een schoolkeuze gaat maken. Via de onderstaande links vindt u meer informatie over het reguliere en speciale basisonderwijs, voortgezet onderwijs en ambulante begeleiding die uw kind daarbij kan ondersteunen.

Via de links in het linkermenu leest u meer informatie over: Basisonderwijs, Voortgezet onderwijs, Ambulante begeleiding en Arbeid en inkomen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook