Tekstgrootte: Voorkeuren

Onderzoek & Opleiding

Een van de kernpunten in het beleid van Klimmendaal is het entameren van wetenschappelijk onderzoek en het uitbreiden van revalidatiegeneeskundige opleidingen. Daarmee wordt niet alleen de positie van Klimmendaal als kenniscentrum voor specialistische revalidatie versterkt, maar wordt tegelijkertijd het eigen aanbod steeds weer op nieuwe, bij-de-tijdse leest geschoeid.

Onderzoek
Klimmendaal biedt voor andere dan strikt revalidatiegeneeskundige disciplines diverse onderzoeks- en opleidingsfaciliteiten. Tevens behoort promotie-onderzoek bij Klimmendaal tot de mogelijkheden.

Opleiding
Wat betreft wetenschappelijke opleidingen is inmiddels een complete opleiding tot revalidatiearts verzorgd door Klimmendaal, in nauwe samenwerking met Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem en de Sint Maartenskliniek te Nijmegen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook