Tekstgrootte: Voorkeuren

HKZ-certificaat

Afbeelding: HKZ oranje logo

Klimmendaal is in het bezit van het HKZ-certificaat. Hiermee voldoet de organisatie aan de kwaliteitsnormen die in het HKZ-certificatieschema voor de medisch specialistische revalidatie staan vermeld.

Voor zowel patiënten, ketenpartners, verwijzers als zorgverzekeraars maakt het certificaat duidelijk dat onze organisatie kwalitatief goede en professionele revalidatie biedt en continu werkt aan het optimaliseren van haar kwaliteit. Het certificaat is van toepassing op alle locaties van Klimmendaal.

Patiënt centraal in zorgprocessen
Het HKZ-model is een kwaliteitsmanagementmodel dat speciaal is ontworpen voor zorg en welzijn en heeft als kenmerk dat de patiënt centraal staat in de zorgprocessen. Het model is ontwikkeld door aanbieders van zorg, verzekeraars en patiënten en het is gebaseerd op de ISO-normering. Het model is toepasbaar gemaakt voor de medisch specialistische revalidatiezorg.

Aanvullende informatie over HKZ vindt u op de website www.hkz.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook