Tekstgrootte: Voorkeuren

Poliklinische behandeling

De poliklinische behandeling van uw zoon of dochter vindt plaats op onze locaties in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem of Ede. Indien hij of zij les volgt bij Scholengemeenschap Het Kroonpad, Lichtenbeek, Mariëndael of Het Prisma kan de poliklinische behandeling ook plaatsvinden tijdens lestijd. Klimmendaal heeft ook therapeutische peutergroepen in Apeldoorn, Arnhem en Doetinchem, de Piratengroep en de ouderkindgroep in Arnhem en de Zeeroversgroep en dreumesobservatiegroep in Apeldoorn.

Revalidatiecentrum
In een aantal opzichten is Klimmendaal te vergelijken met een gewoon ziekenhuis. Maar er zijn ook verschillen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van revalidatie. Als patiënt volgt uw kind een therapieprogramma dat een deel van de dag in beslag neemt. Daarbij stimuleren wij uw zoon of dochter om zoveel mogelijk zelf te doen, met als doel dat hij of zij weer zo zelfstandig mogelijk gaat functioneren en optimale ontwikkelingskansen krijgt.

Link: 2592

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook