Tekstgrootte: Voorkeuren

Nebula

Nebula Wand van RMC Groot Klimmendaal

Als het past binnen het behandelplan, maken jonge patiënten tijdens hun bewegingstherapie ook gebruik van de unieke Nebula Wand.

Deze interactieve lichtmuur bestaat uit een levensgroot touchscreen van ledlampjes met beeld en geluid. De bijbehorende educatieve software zorgt voor een uitdagend spel- en beweegprogramma voor één of meerdere patiënten tegelijk. Door animaties en educatieve opdrachten wordt een oefening opeens een interactief spel met beeld en geluid!

Klimmendaal gebruikt de Nebula Wand tijdens groepstherapieën van Klimmendaal Kind & Jeugd aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Voor individuele therapieën op locatie Doetinchem in Scholengemeenschap Mariëndael en op locatie Arnhem in Scholengemeenschap Lichtenbeek is een mobiele Nebula beschikbaar.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook