Tekstgrootte: Voorkeuren

Klinische opname

De klinische behandeling van uw kind vindt plaats in het revalidatiecentrum in Arnhem. In dit geval verblijft uw zoon of dochter langere periode in het revalidatiecentrum. Doorgaans volgt op een klinische opname een poliklinische voortzetting van de behandeling, waarbij uw zoon of dochter nog enkele malen per week naar Klimmendaal komt voor behandeling.

Revalidatiecentrum
In een aantal opzichten is Klimmendaal te vergelijken met een gewoon ziekenhuis. Maar er zijn ook verschillen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van revalidatie. Als patiënt volgt uw kind een therapieprogramma dat een deel van de dag in beslag neemt. Daarbij stimuleren wij uw zoon of dochter om zoveel mogelijk zelf te doen, met als doel dat hij of zij weer zo zelfstandig mogelijk gaat functioneren en optimale ontwikkelingskansen krijgt.

De kliniek Klimmendaal Kind & Jeugd
Uw zoon of dochter wordt opgenomen op de klinische afdeling binnen Klimmendaal Kind & Jeugd waar kinderen in de leeftijd van 0-20 jaar verblijven. Op deze afdeling zijn kinderen met diverse aandoeningen opgenomen. Er wordt in de groepen voor kinderen en jongeren gestreefd naar een kindvriendelijke omgeving in een huiselijke setting, die zo min mogelijk met een ziekenhuis wordt geassocieerd.

Link: 609

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook