Tekstgrootte: Voorkeuren

Inzicht observatie

Inzicht is een observatietraject waarbij de ontwikkeling van uw kind in kaart gebracht wordt op diverse domeinen. Wij doen dit met een multidisciplinair team. Dit betekent dat uw kind wordt geobserveerd door verschillende behandelaren, zoals een logopedist, fysiotherapeut en orthopedagoog. Na de observatie krijgt u van ons advies over de onderliggende oorzaken van de achterblijvende ontwikkeling van uw kind. U krijgt een voorstel voor een vervolg, zodat uw kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Het advies kan een behandeltraject binnen de revalidatie zijn of een vervolg bij een andere behandelaar.

We kijken tijdens de observatie wat uw kind nodig heeft om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, maar ook wat uw kind nodig heeft vanuit de omgeving; thuis en school. Bij toestemming van ouders nemen wij tijdens het traject contact op met school en/of de behandelend therapeut.

Inzicht is geschikt voor kinderen met een (vermoeden van) een primaire motorische beperking en/of een ontwikkelingsachterstand op meerdere domeinen.
Leeftijd: van 5 tot 12 jaar.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook